App fra politiet

I starten af sommeren lancerede politiet en ny app, så man altid kan have politiet lige ved hånden, og bl.a. nemt tippe politiet hvis man har mistanke om der foregår noget kriminelt. Appen hedder ganske simpelt Politi og kan hentes til Android og iPhone smartphones.

Politi Appen har følgende fire funktioner:

Tip Politiet
Her kan man tippe politiet, hvis man har mistanke om, at der foregår noget kriminelt. Har man mistanke om spirituskørsel, salg af hælervarer, mistænkelige genstande, narkohandel og anden mulig kriminalitet så er det nemt og hurtigt at bruge denne app.

Et tip betragtes ikke som en anmeldelse, og man kan vælge at være anonym. Spørgsmål eller anmeldelser skal fortsat ske på telefon 114, og ved akut behov for hjælp skal man ringe 112.

Cykeltjek:
Med cykettjek funktionen, er det nemt selv at tjekke om stelnummeret på en cykel er registeret som stjålet, hvilket er praktisk hvis man overvejer at købe en brugt cykel eller finder en cykel man mistænker for at være stjålet.

Politistationer Det er ligeledes nemt at finde n
ærmeste politistation med appen. Her kan man få vist politistationerne på et kort, og ved at vælge en station er det muligt at få oplyst adresse og telefon nummer.

Nyheder
Den sidste funktion gør det muligt at få vist uddrag af døgnrapporter og nyheder fra politiet.

Appen har inden den landsdækkende lancering, været testet i nogle måneder i Nordjyllands Politi, hvor der har været gode erfaringer, og DR P4 København kunne fornylig berette at, der har været flere henvendelser som politiet er gået videre med siden den landsdækkende lancering i Juni.

Links:
App til Android
App til iOS

 

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
android ios
15. november 2016