Find hjælp til den farlige sol på nettet

Solen er dejlig og energigivende og sollys er faktisk også godt og nødvendigt i små mængder, men solens stråler indeholder også de farlige UV-stråler. Hvis man ikke beskytter sig mod solens farlige stråler så risikere man vævsskader og vævsforandringer, og det vil betyde for tidlig ældning af huden og kraftigt øget risiko for at få Hudkræft og Modermærkekræft.

Selvom solen kan være farlig at opholde sig i så behøver den ikke være det, hvis bare man sørger for at beskytte sig ordentligt. Og der findes mange måder at beskytte sig, men for at beskytte sig på den rigtige måde så man jo kende mulighederne og have den nødvendige viden. I det følgende viser vi hvor på nettet på kan finde god viden og udstyr til solbeskyttelse.

Bliv advaret når solen er rigtig farlig
Kræftens Bekæmpelse har i samarbejde med TrygFonden og sundhedsstyrelsen fået udviklet en App som til Android og iOS, som kan advare dig når UV strålingen er så høj at det er nødvendigt at beskytte sig. Du kan læse mere om den app her.

Info om solbeskyttelse
I kampen mod solens farlige stråler, er viden et vigtigt våben og der er rigtig meget information at hente på nettet, her er en række nyttige links, hvis du vil vide mere om solbeskyttelse:

Sundhedsguiden om Solbeskyttelse

Netdoktor artikel – sikker i solen

Netdoktor – skru ned for solen mellem 12 og 15

Sundhed.dk – Gode råd om børn og sol

Netpatient – solskoldning Update: Linket er udgået

Solbeskyttelse
Solcreme er en god og nem måde at beskytte sig mod solens farlige stråler, hvis man ellers bruger den rigtige faktor og den rigtige mængde. Men man kan også beskytte sig med forskellige typer beklædning, der findes flere netbutikker som forhandler beklædning til solbeskyttelse og her er et en af dem er www.solbeskyttelse.dk. Find flere butikker ved at søge på “solbeskyttende tøj”

Kategori:
Tema
-
Tags:
15. november 2016