Se Tom Cruise gå til den i Lip Sync Battle

Tom Cruise er i øjeblikket aktuel med en ny Mission Impossible film, som denne gang har fået navnet “Mission Impossible: Rogue Nation“. I forbindelse med promoveringen af filmen, var Tom Cruise forbi The Tonight Show med Jimmy Fallon som vært, hvor de to herre dystede i en fantastisk Lip Sync kamp.

Man kan sige meget om Tom Cruise, men han kan spille skuespil, danse og synge (nå ja i hvert fald mime sangene) Tom Cruise lagde ud med en ret overbevisende Lip Sync af “Can’t Feel My Face” fra bandet The Weekend, men Jimmy Fallon gav kamp til stregen med Rolling Stones nummeret “Undercover of the Night”. Hvem der var vinderen i denne dyst må du afgøre, jeg synes begge dele var god underholdning. Udover de nævnte sange blev der også sunget (undskyld mimet) til Meat Loaf’s  “Paradise By The Dashboard Light” og til slut “You’ve Lost That Loving Feeling” som faktisk var en del af soundtracket til en af Tom Cruise’s første hit film, Top Gun.

Se Tom Cruise og Jimmy Fallon i Lip Sync Battle her under:

 

Og skulle du være interesseret i hvad den nye Mission Impossible film går ud på, så kan du se en trailer for den her under:

 

 

Kategori:
Video
-
Tags:
underholdning
15. november 2016