Skift baggrundsbillede automatisk

Bliver du hurtigt træt af at have det samme baggrundsbilledet på dit skrivebord, eller synes du bare det er rart med lidt afveksling? Så vil du blive rigtig glad for John’s Background Switcher (JBS).

John’s Background Switcher er et rigtig godt program hvis man vil have lidt afveksling af baggrundsbilledet på computeren, og ikke gider og skulle skifte baggrundsbillederne manuelt. Programmet er gratis til Windows (ret god pris :-) ), men Mac versionen er ikke gratis, prisen er dog rimelig taget de mange timers udvikling og omkostninger til Mac app Store i betragtning.

Programmet kan indstilles til at skifte baggrundsbillede med et fast interval og billederne kan hentes fra harddisken, Flickr, Facebook, dropbox og en række andre cloud og fotoservices.

Der er også mulighed for at indstille hvordan billederne skal vises, man kan selvfølgelig vælge almindelig visning, hvor et billede fylder hele baggrunden. Men en anden funktion som specielt er smart hvis man henter billederne fra f.eks. Facebook, er noget som kaldes ”snapshot scrapbook”. Ved snapshot scrapbook funktionen vises flere billeder som små fotos på en opslagstavle.

Du kan hente programmet her: johnsad.ventures/software/backgroundswitcher/

Og leder du efter nogle gode baggrundsbilleder så se her

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
Mac Windows
15. november 2016