Hvis TV reklamer var ærlige

Vi ved alle at TV reklamerne er der for at sælge et produkt, og at det sker ved at vise et rosenrødt billede af produktet som ikke nødvendigvis passer helt med virkeligheden. Men hvad nu hvis reklamerne var bundærlige og fortalte netop de ting som firmaet bag helst ikke ville have frem? Ja det kommer selvfølgelig aldrig til at ske, men det amerikanske humor-site Cracked har lavet et par parodier på reklamer som de kunne se ud hvis de var ærlige. Du kan her under se tre af dem.

Hvis reklamerne for kaffe var ærlige

Koffein er det mest indtagede psykoaktive stof i Danmark, hvilket først og fremmest skyldes vores glæde ved kaffe. Mange af os bruger en kop kaffe for at vågne ordenligt om morgenen, og så er kaffe i høj grad forbundet med hygge, så ikke underligt at kaffe reklamer ofte handler om hygge – det gør denne “reklame” også, i hvert fald til at starte med. Nå men jeg snupper lige en kop kaffe mens du hygger dig med disse tre lidt for ærlige tv reklamer :-)

 

Hvis forsikrings reklamerne var ærlige

Ingen tvivl om at forsikringsselskaberne har et fantastisk produkt. Nogle af forsikringerne er lovpligtige, og kunden betale igen og igen for varen i håb om, at den virker hvis man en dag skulle for brug for den – og først der finder man måske ud af at forsikringen slet ikke dækker det man regnede med.

 

Hvis Cola reklamerne var ærlige

Der er ikke noget så forfriskende som en kold Cola på en varm sommerdag, ja vi ved jo godt at vand er sundere, men det smager ikke helt så godt vel? og når man ser de unge og smukke cola-drikkere i reklamerne som har det sjovt, så behøver man jo ikke tænke på hvad det i virkeligheden er vi drikker. Hmmm jeg bliver faktisk lidt tørstig igen…

 

Kategori:
Video
-
Tags:
humor
29. december 2016