Se fantastiske live webcams af verdens naturliv

Live webcams er ikke noget nyt, det har eksisteret stort set siden internettes start. Men drevet af blandt andet YouTube og facebook er det igen noget som er begyndt af få stor opmærksomhed. Og der er da også et eller andet over at se noget som foregår lige nu og her, frem for noget som er optaget og redigeret.

Websiden explore.org, har en årrække vist livefeeds fra en række naturområder rundt om i verden med rigt dyreliv. F.eks. fra det berømte Bearcam fra Katmai National Park i Alaska, hvor man kan følge med i den årlige lakse migrering ved Brooks Falls, som fanger massevis af brune bjørne´s opmærksomhed. Du kan følge med 24/7, men det er selvfølgelig sjovest i dagtimerne hvor man lige skal tage højde for tidsforskellen. Og med en tidsforskel på 10 timer, får du nok mest ud af at kigge med om aftenen, men det er muligt at se nogle timer tilbage i tiden ved at justere på den røde tidslinje.


Du kan her under se live feed fra Bearcam (se med om aftenen):

 

Hvis du er mere til Afrikanske dyr, så er der også kameraet her under fra Kenya, hvor der er mulighed for at se nogle af de dyr vi normalt kun ser i zoologiske haver:

Der er også livecams med hunde, katte, pingviner og meget mere, så har du lyst til at kigge på dyrelivet rundt om i verden lige nu, så kig forbi explore.org.

Kategori:
Websider
-
Tags:
dyr
29. december 2016