AFAR – en anderledes rejseguide

Der er så utrolig meget man kan opleve i denne store verden vi lever i, men det er svært at gøre det hele på en gang, og derfor må man vælge. AFAR er et rejsemagasin som giver inspiration til rejseglade mennesker, så de kan opleve nye kulturer og komme tættere på lokallivet end hvad der bliver lagt op til i mere traditionelle rejsemagasiner og typiske charter rejser.

AFAR magasinet er fyldt med billeder og artikler om spændende rejseeventyr fra hele verden, de bedste hoteller, og interessant mad som man skal prøve. Hvis man har interesse i at rejser ud over de almindelige charter rejser, så er dette et godt magasin man kan abonnere på gennem Zinio og andre online bladkiosker. Men udover magasinet er der en webside og app som kan benyttes helt gratis.

AFAR.com websitet er en god resource til rejsetips fra såvel rejseeksperter som lokale, som deler information om steder som er værd at se, spisesteder, shops og overnatningsmuligheder for den rejsende. Man kan bruge siden til at planlægge sin rejse, finde interessante destinationer eller søge ud fra personlige interesser.

Og så er der de tilhørende apps til Android og iPhone (søg på AFAR i din app butik), hvor man kan komme i kontakt med andre med samme rejseværdier, som deler deres personlige tips, lige som man selv kan dele sine tips og højdepunkter med fotos og beskrivelser. App’en kan fint bruge til planlægning, under rejsen og efter rejsen.

I videoen her under kan du se de to stiftere af AFAR fortælle om baggrunden for at starte magasinet og de tilhørende medier:

 

Og i den anden video her under giver Joe Diaz (en af stifterne) hans 5 bedste rejsetips:

Kategori:
Websider
-
Tags:
livsstil
29. december 2016