Utrolige men sande historier

Denne gang har vi fundet frem til to videoer som fortæller nogle ganske utrolige historier, som angiveligt er sande. Historiefortællingerne er på engelsk og humoristisk illustreret med tilhørende animationsfilm.

Den heldigste uheldige mand som nogensinde har levet

Her får du historien om Frane Selak, der er en Kroatisk musiklærer som blev født i 1929. Frane har gennem sit liv oplevet en række temmelig uheldige begivenheder, som han dog er sluppet utroligt heldigt fra. Nå ja han er også heldig i spil, men skal du en dag ud og flyve og du møder ham om bord, så overvej og det måske ikke var smart, at stige af flyet igen og tage det næste i stedet. Efter videoen kan du læse mere om Frane Selak her

Verdens mindste nation

Har du hørt om landet Sealand? Og nej jeg mener ikke New Zealand, men verdens mindste nation, som ligger ud for den engelske kyst i nordsøen. Hvis ikke har du nu mulighed for at se historien om hvad der er blevet kaldt verdens mindste land. Efter videoen kan du læse mere om Sealand på landets officielle hjemmeside. Der hører dog mere til historien, end denne video viser, men det kan du læse mere om på WikiPedia bagefter via dette link.

Kategori:
Video
-
Tags:
WFT
14. oktober 2017