En app som gør dig bedre til oralsex

Der findes en app til det meste, heldigvis er den i videoen her annoncerede app ikke virkelig, eller måske skulle jeg sige “ikke virkelig endnu” – for det er nok kun et spørgsmål om tid før en eller anden programmerings dygtig fyr, tager ideen og gør den til virkelighed. Der har allerede været forsøg på at parre apps med selvhjælpsbøger inden for det lukrative marked for voksen leg, men den amerikanske nøgenforskrækkelse har dog indtil videre betydet at det er meget svært at få godkendt apps i Apples appstore og Googles Play butik, hvis de indeholder noget frækt.

Ovenstående video er fra YouTube kanalen The Kloons, og hvis du synes ovenstående video er sjov, så er det helt klart en kanal som et er besøg værd. De levere ca. en ny video om ugen i humor genren.

Hvis mænd og kvinder kunne bytte kroppe
Det er ikke alle videoer fra The Kloons som har frække undertoner, men en del af dem har. En af dem er blevet til en hel serie om en mand og en kvinde som bytter kroppe. Den får du også lige med her under, og ellers er kan du finde mere på The Kloons youtube kanalen.

 

Kategori:
Video
-
Tags:
humor
27. november 2017