Lav din egen tegneseriestribe på nettet

Tegneseriestriber er populære i såvel aviser som på nettet, nogle er gode mens andre er direkte dårlige, som ovenstående stribe i artikelbilledet :)

Du kan også lave din egen tegneseriestribe og dele den på nettet, og det er faktisk både sjovt og super nemt. Der findes flere apps og websider som tilbyder muligheden for at lave små tegneseriestriber, men en af de bedre og en af de nemmeste at gå til er websiden www.stripcreator.com. Siden har eksisteret en del år efterhånden, faktisk startede den helt tilbage i 2001, hvilket er en meget lang levetid i internetår. Flere har ligefrem brugt den til at skabe deres egne hjemmesider med jævnligt opdaterede tegneseriestriber. Man behøver dog ikke gøre mere ud af det end en enkelt stribe som man så kan dele på siden, eller gemme tegneseriebilledet og dele det på facebook eller via beskedapps.

Når man kommer ind på Stripcreator kan man se nogle af de striber som er lavet af andre, men man kan også hurtigt lave sin egen ved at klikke på “make a comic” i menuen. Herefter kan man vælge om den skal bestå af 1, 2 eller 3 billeder, og så vælger man ellers bare en baggrund, to karakterer og indsætter tekst for hvert billede, og så er den tegneseriestribe lavet færdig.

Det er dog en god ide at starte med at oprette en profil selvom man godt kan lave en tegneserie stribe uden. Man skal nemlig logge ind for at gemme sin stribe, inden den kan downloades som billede eller deles via facebook. En profil giver også mulighed for at gemme alle sine striber under profilen så andre nemt kan følge dig og de striber du udgiver. Man kan dog altid tage et screendump af sin tegneseriestribe, hvis man ikke gider oprette en profil, hvilket ellers er hurtig klaret og kan gøres med en engangsmail hvis man ikke vil bruge sin rigtige e-mail.

Stripcreator er en fin lille side og der er ikke noget at sige til den har overlevet så længe, for de små tegneseriestriber kan bruges til mange forskellige ting, som f.eks. dele på facebook, sende som sms besked, som humoristisk indslag på indbydelser, festsange og meget andet. Og ja hvis man bliver helt bidt af det, kan man jo starte sin egen løbende opdateret tegneseriestribe ligesom en del andre efterhånden har gjort.

Link: www.stripcreator.com

 

Kategori:
Websider
-
Tags:
fritid
27. november 2017