Inspiration til den næste bog du skal læse

Mangler du inspiration til den næste bog du skal læse eller interesserer du dig bare for bøger generelt, så er kunne hjemmesiden bogblogger.dk være interessant for dig. Der er over 2200 boganmeldelser på siden, som er skrevet af forskellige anmeldere, der hver anmelder netop de bøger som ligger inden for deres eget interesseområde. Der er i øjeblikker tilknytter 20 forskellige anmeldere til siden, og siden opdateres hele tiden med nye boganmeldelser.

De forskellige boganmeldelser er delt op i en lang række kategorier, herunder biografier, romaner, krimi, kogebøger, politik, livsstil og børnebøger – så der skulle være noget for enhver smag.

Siden har eksisteret siden 2007 hvilket er længe i internetverdenen. Det er nemt og enkelt at navigere rundt på siden hvis man besøger den fra en computer, desværre er den endnu ikke optimeret til mobilenheder hvilket går ud over oplevelsen hvis man læser med fra sin mobiltelefon.

Som bruger har man mulighed for at kommentere de enkelte anmeldelser, hvilket er nyttigt så man f.eks. kan dele egne erfaringer med bogen. Desværre ser det ikke ud til det er en funktion som er meget brugt.

Alt i alt en fin side med boganmeldelser som bestemt er et besøg værd når man er på jagt efter den næste bog som skal læses. Siden er også god hvis du skal give en bog som gave og gerne finde den helt rigtige bog for modtageren.

Link: bogblogger.dk

Kategori:
Websider
-
Tags:
fritid Informativ
15. november 2016