Tab dig med nettet

Hvis man gerne vil tabe sig og opnå et varigt vægttab, så er der god hjælp at hente på nettet. Ja det lyder måske lidt mærkeligt for der er ikke meget motionscenter over tastatur, mus og en computer med internettilslutning,  men forklaringen skal findes i en online-tjeneste der kan hjælpe til et slankere liv.

Hjemmesiden hedder madlog.dk, og tjenesten gør det muligt at få et samlet overblik over sin kost og motion og på den måde afsløre hvor kalorierne gemmer sig.

Vi ved jo alle at man skal spise sundt og dyrke motion, men hvis man nu også gør det og alligevel ikke taber sig eller måske direkte tager på i vægt, så kan det være enormt frustrerende. På madlog kan man få et hurtigt overblik over hvordan kalorierne fordeler sig i en plade chokolade i forhold til et stykke rugbrød med pålæg. Og ved at tage udgangspunkt i den mad man spiser og den motion man dyrker kan man se om der er plus eller minus på kalorie kontoen, hvilket styres ud fra ens personlige kalorieprofil.

I teorien er det nemt at tabe sig, man skal bare spise færre kalorier end man forbrænder. Men virkeligheden er at det kan være svært at overskue kalorieindtag og forbrænding i hverdagen, og her mener madlog at de har løsningen med et værktøj der hjælper med at holde styr på kosten. Man kan nemt føre log over sit madforbrug uden at stå og beregne kalorier selv da siden har en meget stor fødevaredatabase som er nem at bruge.

Udover at holde styr på sit madforbrug så har madlog også en motionslog som giver et overblik over, hvornår man har trænet, og hvor mange kalorier man har forbrændt på det.

Det er desværre ikke gratis at bruge siden, men prisen er nogenlunde fornuftig, og man kan jo også hurtigt købe sig fattig i alle mulige slankeprodukter. Madlog lover en 100% tilfredshedsgaranti – så er man ikke tilfreds med programmet så kan man få pengene igen.

Madlog kan bruges via enhver computer med internetforbindelse eller via en app som findes til både iOS og Android.

Link: www.madlog.dk

Kategori:
Websider
-
Tags:
15. november 2016