Lav det bare selv

Hvis toilettet løber, vandhanen drypper, lyset ikke virker eller huset skal renoveres, så tager de fleste af os fat i en håndværker. Og det giver jo god mening, da det handler om at gøre det man er bedst til, og en VVS mand er nu en gang ekspert i at få ting til at holde op med at dryppe eller løbe.

Men nogle gange kan man faktisk godt fikse tingene selv, også selvom man ikke er den fødte handymand. I mange tilfælde er det blot et spørgsmål om lidt god hjælp og vejledning og så kan man løse en del problemer selv. Og når det kommer til “gør det selv” udfordringen så er hjemmesiden Lav-det-selv.dk en helt fantastisk hjælper.

Lav-det-selv.dk er et forum hvor man kan få hjælp og hjælpe andre med, at bygge og reparere sine egne ting. Her finder du både amatører og professionelle som sætter en ære i at lave tingene selv. Der er også et par gode artikler og et galleri hvor brugerne stolt kan fremvise deres lav-det-selv projekter.

Siden har eksisteret siden år 2000, og er stadig pænt aktiv i dag, så der er gode chancer for at få et hurtigt svar på sine spørgsmål. Der er på nuværende tidspunkt næsten et halv million indlæg i forummet, så der er også gode chancer for at en anden tidligere har stået med samme problem som man selv lige står og mangler hjælp til, og med lidt held er løsningen der også.

Der er mange forskellige kategorier, så uanset om man mangler hjælp til boligen, haven, bilen, campingvognen eller computeren, så har siden en passende sektion hvor man kan søge svar på sine spørgsmål.

Jeg har flere gange selv haft nytte af siden, og en enkelt gang har jeg her fået svar på et spørgsmål min lokale VVS’er ikke kunne svare på.

Link: Lav-det-selv.dk

Kategori:
Websider
-
Tags:
fritid Informativ
15. november 2016