Disse apps viser hvordan du vil se ud med en anden hårfarve

For nogle er det nærmest en livsstil at skifte hårfarve med jævne mellemrum, mens det for andre kan være en skræmmende og stor beslutning. Men hvis du overvejer at prøve noget nyt og få farvet håret i en anden farve, så er her en metode til at teste hvordan forskellige hårfarver vil se ud på dig – inden du gør det rigtigt.

Her følger to forskellige apps som via argumentet reality gør det muligt, at se dig selv med en anden hårfarve på mobilen. Det er således ikke bare et statisk billede hvor hårfarven er forsøgt ændret, men en live video der virker som et spejl. På den måde kan du se hvordan farven vil tage sig ud fra alle vinkler, hvilket giver et mere realistisk billede af, om farven faktisk vil klæde dig. Begge apps er naturligvis mest henvendt til kvinder, da det er mere sjældent mænd farver deres hår, men de virker ganske fint på begge køn, håret skal dog helst have en vis fylde og længde for et godt resultat.

Style My Hair

Den første app hedder Stye My Hair og er udviklet for L’Oreal. Der er rigtig mange farve paletter at vælge fra og det er muligt at tage et selfie billede med den valgte hårfarve. L’Oreal har selvfølgelig udviklet appen med det formål at man efterfølgende kan vælge en af deres L’Oréal Professionnel frisører og så få lavet den hårfarve man har valgt. Det ser dog ikke ud til at der findes nogen af dem i Danmark, men det er også ligemeget, for du kan bare vise det selfie billede man kan tage med appen til din egen lokale frisør og så er jeg sikker på at de nok skal klare et lignende resultat.

Du kan hente appen til iPhone og iPad her. Og du kan få hente den til Android mobiler her.

Redkin YouCam Makeup

Denne app bruger samme teknik som forrige app, og lader dig nemt afprøve forskellige hårfarver mens du bruger mobilen som et magisk spejl. Her kan du foruden prøve forskellige makeup looks og inkludere forskellige sjove selfie filtre. Og så kan du nemt dele billedet via sociale medier. Appen fungerer ganske godt, men nogle funktioner er forbeholdt in-app køb, og da de ikke lever at vise dig videre til en frisør er der i stedet annoncer i appen som man så må leve med.

Du kan hente appen til iPhone og iPad her. Og du kan få hente den til Android mobiler her.

Ekstra tip
Begge apps fungerer bedst hvis du er i et rum med god og jævn belysning, og hvis der ikke er for meget forstyrende i baggrunden, så en lys væg vil f.eks. være en god baggrund.

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
android ios livsstil
26. oktober 2018