Han har elsket hende siden de var 10 – Sådan friede han

Sam Maccarone og Jessica Burzichelli mødtes da de var 10 år gamle, og allerede den gang var Sam forelsker i hende og de blev siden et par. Den seneste tid har Jessica givet små hints om at blive gift, så Sam besluttede sig for at komme hende i forkøbet og fri til hende. Han besluttede at gøre noget specielt ud af sit frieri og samtidig dokumentere det på video – det er denne søde lille video du kan se lidt længere nede på siden.

Sam ringede til sin fætter Matty Mac, der er musiker, og fortalte om en ide hvor han ville fri til Jessica i en musikvideo. Men da Matty ikke lige havde en passende sang til begivenheden, skrev han en ny sang specielt til lejligheden. Da planen var på plads, fortalte Sam sin intetanende kæreste, at Mac gerne ville have dem til at medvirke i en musikvideo, hvilket hun heldigt nok gik med til.

Den afsluttende scene i musikvideoen skulle optages på en restaurant hvor alle deres venner og familie ventede. Her gik Sam ned på et knæ og friede – om hun sagde ja må du selv se i videoen :-)

Kategori:
Video
-
Tags:
Sødt
15. november 2016