Fix alting selv

Hvis du har problemer med din mobil, computer, kamera, bil, fryser eller andet udstyr så er der god hjælp at hente på Fixya.

Fixya.com er en gratis service hvor man kan få hjælp til tekniske problemer. Det er muligt at få hjælp til de fleste typer apparater, herunder computere og elektronik som ofte kræver lidt ekspert hjælp for at få mest muligt ud af det lille teknologiske vidunder. Og med lidt kyndig hjælp og vejledning, kan man nemt spare mange penge på selv at fixe de problemer og fejl man måtte have med sine gadgets, elektroniske og mekaniske udstyr.

Det er nemt at finde frem til informationer der omhandler et specifikt problem ved at søge efter enhedens model nummer eller skrive ”produkt navn” + ”problem”. Hvis man ikke lige finder en passende løsning på problemet, så har man mulighed for at spørge en ekspert på siden og på den måde få et mere personligt svar.

Fixya er bygget op som et community, hvor brugerne kan dele faktiske problemer og oplevelser og hjælpe hinanden til en løsning. Der er allerede over 19 millioner svar på problemer for forskellige produkter, så der er gode chancer for en anden tidligere har siddet med lige præcis det problem du evt. har med din computer, spillekonsol, cykel eller andet som lige skal fixes så det kan bruges igen.

Siden er på engelsk, så man skal kunne læse og evt. forklare et teknisk problem på rimelig godt engelsk, for at få noget ud af FixYa.

Link: FixYa.com

Kategori:
Websider
-
Tags:
Informativ
12. oktober 2017