Rainy Mood: Når du har brug for en regnvejrsdag

De fleste af os går nok mest og håber på solskin, regnvejrsdage er jo ikke ligefrem en mangelvare her i landet. Men der kan nu også være noget hyggeligt og afslappende ved at lytte til regnen som øser ned udenfor, mens man sidder inde i varmen.

Skulle man en dag have lyst til at lytte til de afslappende lyde af regn, og vejrudsigten lover sol, så har internettet en løsning. Hjemmesiden Rainy Mood har det enkle formål at forvandle din skærm til et vindue ind i en verden hvor det altid regner. Siden har et slogan som hedder “Regn gør alting bedre”, og her kan man så lytte til såkaldt “ambient noise”, i form af regnvejrslyde og torden i det fjerne.

Det er også muligt at lytte til dagens musik, som afspilles sammen med lyden af regn – det skulle give visse musikstykker en helt speciel stemning. Derudover har siden også en Twitter og facebook side, samt en Instagram side med regnvejrsbilleder.

Så hvis det var noget med en regnvejrsdag, som du kan tænde og slukke for som det passer dig, så besøg siden her: Rainy Mood

Den simple side er faktisk ganske populær, og nu kan man også få regnvejret med i lommen på sin mobil i form af en App til Android og iOS, søg blot på Rainy Mood på Google Play eller Apples App store.

Kategori:
Websider
-
Tags:
android ios
15. november 2016