Halloooo… nu kan du få ansigt til ansigt speeddating med en app

Man kan groft dele online dating op i to kategorier, hvor den ene ikke har bevæget sig langt fra de første netdating sider, her skriver man en god profiltekst og uploader evt. et eller flere billeder og så udveksler man små breve med dem man synes er interessante. I den anden kategori er det mere overfladisk, her udvælger man blot en masse billeder man synes om og hvis modparten også synes om ens eget billede, så er der et match og man kan chatte sammen.

Nu er det bare sådan at det er meget nemt at lave et perfekt billede, hvor man poserer i den rigtige stilling og i de rigtige omgivelser. Og hvis det ikke er nok, så er det nemt lige at køre ens foto gennem en billedbehandlings app som på magisk vis får frembragt et billede som måske ikke helt kan leve helt op til virkeligheden, men som til gengæld giver flere swipes til den rigtige side. Og kan man ikke lige få skrevet den perfekte profil tekst så kan man jo lade andre hjælpe med det, og den flotte beskrivelse er sjældent den komplette sandhed.

En bedre måde?

Måske gør det ikke så meget at man får serveret et glansbillede på datingsiderne, for før eller siden skal man jo mødes ansigt til ansigt og så man se om der er kemi til den tid. Og vi ved jo alle, at en datingprofil skal sidestilles med en reklame som giver et idealiseret billede af virkeligheden, men det kan også betyde en masse skuffelser og spild af tid. Men hvad nu hvis der var en bedre måde?

Et danske iværksætter par mener at have løsningen på en bedre indgang til online dating. De har udviklet en app som hedder Halloooo, og her kommer man langt hurtigere til en ansigt til ansigt samtale, man kan vel næsten kalde det for en form for online speeddating.

Halloooo kalder selv deres dating app for en “transparent, ærlig og social dating-app”, og det er jo flotte ord, specielt i en tid hvor meget af det man møder på nettet er fake. Men med den måde Halloooo virker på kunne der faktisk være noget om det.

Sådan virker Halloooo

Først skal du selvfølgelig downloade Halloooo appen som fås til både iPhone og Android.

Du starter så med at optage en 10 sekunders video af dig selv, hvor du kan give en hurtig introduktion af dig. Den kan andre så se og hvis din korte video fanger, kan de invitere dig på en hurtig live samtale ansigt til ansigt. Hvis du selv finder nogen du gerne vil lære at kende, så kan du selv invitere til en samtale ved at trykke på “Let´s Talk”.

Hvis i begge accepterer at ansigt til ansigt samtale, får i nu et minut til at tale sammen – det er her speeddate elementet kommer ind. Hvis i begge derefter trykker på “Loveable” under den korte ét minuts samtale, kan i tale lige så længe i har lyst og / eller arrangere at mødes på appen igen eller ude i den virkelige verden.

Det at samtalen automatisk slutter efter et minut med mindre begge trykker “Loveable” gør det lidt mindre skræmmende fordi man undgår at skulle afvise den anden hvis det viser sig man ikke har interesse alligevel. Omvendt er det ikke meget tid man får til at give et godt førstehåndsindtryk.

Du kan se en kort video introduktion til Helloooo dating appen her:

Prøv om det er noget for dig

Hvis du er single, kan du downloade appen gratis og se om det er noget for dig. Da det er en forholdsvis ny dating app, er der måske ikke helt så mange profiler som på Tinder, men leder du efter noget seriøst frem for et hurtigt knald, så er Hallooo nok det bedre valg.

Om Halloooo slår igennem som fremtidens dating platform er svær at spå om. Ideen er god og den vil sikkert kunne spare en del af de skuffelser mange oplever når en date viser sig ikke helt at leve op til det perfekte billede eller den velskrevne tekst på datingprofilen. Men sandheden er også at det for mange kan være lidt svært at skulle snakke med en fremmed i en live videochat, og så er det meget nemmere bare at swipe til højre eller venstre på mobilen, og så vente med face to face til hvis man vælger at mødes ude i den virkelige verden.

Hallo kan hentes til iPhone og Android mobiler her:
Android: Google Play
iPhone: Apple App Store

 

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
android fritid ios Nettet
12. januar 2018