Jango – En personlig netradio som spiller den musik du kan lide

Websider : , ,

Der mangler på ingen måde muligheder for at streame musik på nettet, der er et godt udvalg af netradio der fungerer som en klassisk radiostation og der er adskillige streamingtjenester som give adgang til præcis de musiknumre og albums man ønsker at lytte til, og så er der tjenester som er lidt en blanding mellem de to.

Jango – en personlig netradio

Jango er netop sådan en blanding mellem netradio og ondemand streaming. Det er som en personlig netradio som spiller musik baseret på de sange og kunstnere man godt kan lide at lytte til. Man går blot ind på siden og indtaster en kunstner eller sang i søgefeltet, og så starter Jango med at afspille musik som passer på det indtastede. Man kan også browse mellem  forskellige kanaler som f.eks. hitlister eller specifikke genre. Det bedste af det hele er at det er fuldstændig gratis, der er faktisk ikke engang et premium abonnement de forsøger at sælge til dig, for hele tjenesten er reklamefinansieret, men det er yderst sjældent man bliver afbrudt af en reklame.

Selvom det er en salgs netradio, er det også muligt at sætte musikken på pause og springe et nummer over hvis det ikke lige falder i ens smag. Der er tilmed en tilbageknap som fungerer på den lidt specielle måde, at når man klikker på den så åbnes den aktuelle sang som en musikvideo der afspiller fra starten igen.

Man behøver ikke engang at logge ind med en profil, alle kan gå ind på siden og starte med at lytte til musik baseret på deres personlige smag. Man kan dog oprette en profil, hvilket stadig er gratis, og det giver endnu bedre muligheder for at få tilpasset den afspillede musik så det passer til den musik man godt kan lide, da Jango kan lære hvad du forstrækker at lytte til. Du kan envidere give musiknumre en tommel op eller en tommel ned, for at fortælle at her er en nummer du rigtig godt kan lide eller en nummer du ikke ønsker at høre igen.

Opdag ny musik du kan lide

Jango er en af mine yndlingsmåder at opdage ny musik med, jeg indtaster blot noget musik jeg i forvejen ved jeg kan lide, og så får jeg mulighed for både at lytte til det og til noget som minder om det.

Hvis der bliver spillet noget musik man ikke kender, men som man synes lyder godt, så kan man klikke på kunstrens navn, hvilket giver mulighed for at læse lidt om kunstneren og starte en radiokanal baseret på lignende musik, og så kan man også se musikvideoer fra YouTube med denne kunstner .

Link:
Jango webversion.

2 kommentarer til Jango – En personlig netradio som spiller den musik du kan lide

 1. ggaard

  Det er muligt at Jango er en god netradio. men i glemmer et par vigtige detaljer.

  App en kan ikke hentes på den Danske appstore.

  På den Amerikanske appstore kan man ikke bruge sit Danske apple id.

  Derfor er det forbundet med en del besvær at hente app en.

  mvh ggaard

 2. NetMonster

  Hej ggaard

  Tak for din kommentar 🙂 Jeg havde faktisk ikke prøvet at bruge Jango på mobilen, da jeg udelukkende bruger den via computerens browser. Jeg har derfor fjernet teksten om at den også kunne bruges på mobilen, da det jo så desværre ikke er relevant her i Danmark.

Skriv en kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.