Fantastisk 4K video af den smukke natur på Island

 

Denne flotte video af Islands smukke natur, er lavet ud fra en række små klip optaget med en drone, på en 8 dages tur til Island.

Ferie på Island

Mens mange ville tage sig til takke med et par billeder og måske nogle få videoklip optaget med mobilen, så er ambitionerne tilsyneladende lidt større hvis man til daglig har et lille videoproduktionsselskab som laver bryllupsvideoer og små videoopgaver for virksomheder – hvilket er tilfældet for folkene bag ovenstående video. Men selvom man ikke arbejder med videoproduktion til daglig, så er det næsten lige før man skulle overveje at tage en billig drone med som supplement til feriebillederne, hvis man skal en tur til Island, for de Islandske landskaber indbyder i den grad til at blive filmet fra luften.

Islands videoen her over viser blandt andet klip fra steder som Skaftafell National Park, Skógafoss, Skaftafellsjökull, Dettifoss, Eskifjordur, Askja.

Jeg vil anbefale du ser klippet i fuld skærm, det kan du gøre ved at klikke på fuldskærms ikonet som kommer frem i nederste højre hjørne af videoen, når man kører musen hen over (eller klikker på en mobil) – du kommer ud af fuld skærm ved at trykke ESC tasten.
 
Mere…
Og har du lyst til at se mere af Island, så kig eventuelt forbi fotodelingssiden Flickr: www.flickr.com/search/?text=iceland

Og her er en lille film fra Islands turistråd:

 

Kategori:
Video
-
Tags:
flot
15. november 2016