Kortfilm: Rejser i tiden

Der er nok mange som har ønsket det var muligt, at rejse tilbage eller frem i tiden på et eller andet tidspunkt i deres liv. Tidsrejser har også været omdrejningspunktet i mange populære Sci-Fi film, og det er også et emne videnskaben beskæftiger sig med (på teoretisk plan altså). Med temaet “rejser i tiden”, får du her fire små kortfilm som bruger dette emne på forskellige måder.

1. Tv reklame for tidsrejse-dims

Lad og ligge blødt ud med en lille reklame fra fremtiden, for selv tidsrejse maskiner er tilsyneladende af svingende kvalitet.

 

2. Tidstyveri

Da én uheldig opfinder bygger en tidsmaskine for at ændre fortiden, ser han en række af dårlige begivenheder. Denne kortfilm er noget længere end de fleste kortfilm.

 

3. “__ /__ /__” <— Ja det er den faktiske titel på filmen.

Denne kortfilm er af lidt mere kunstnerisk karakter, og handler måske mere om minder end tidsrejser. Men det er en fin lille video som tager udgangspunkt i det samme sted i forskellige tider.

 

3. Interview med en tidsrejsende.

En tidsrejsende mødes med en journalist på et hotelværelse under dække for at dele sin historie til en artikel, men det, men der er mere til historien end journalisten troede.

 

En anden lille kortfilm om tidsrejser, som vi tidligere har vist her på siden er historien om “Et-minuts tidsmaskinen” Her har tidsrejser også uventede konsekvenser.

Kategori:
Video
-
Tags:
kortfilm
11. januar 2019