Livet som forældre til firlinger

Enhver forældre ved det er noget af en omvæltning, at blive mor eller far. Men det er de færreste som helt kan sætte sig ind i hvordan det er at blive forældre til fire små babyer på en gang, men det kan familien Gardner, som blev velsignet med firlinger efter 8 års forsøg på at blive gravid.

Familien deler sine oplevelser som familie med firlinger, på deres blog, YouTube kanal og Instagram. Men inden det lykkedes dem at blive forældre til de fire søde små piger, måtte de igennem 8 års barnløshed og til slut en IVF behandling (reagensglasbehandling). Her fik de lagt to æg op, i håb om at mindst et af dem ville resultere i ønsket om at blive forældre, men så skete der det usædvanlige at at begge æg delte sig, hvilket resulterede i to hold enæggede tvillinger på en gang.

Opsummering af livet som mor på godt 30 sekunder.
Familien har delt mange gode øjeblikke fra deres liv med tvillingerne, og et af dem som netop er gået viralt, er klippet som du kan se her under, hvor moderen gemmer sig i spisekammeret for at få et par minutter for sig selv. Det er egentlig en god opsummering af både hvor krævende og dejligt det er at være forældre – uanset om man har fået et eller fire børn.

 

Dette lille udklip er fra en længere video som viser dagligdagen med firlingerne, og har du lyst kan du se hele videoen her under:

 

Vil du se mere så kig forbi familie Gardner hjemmeside eller besøg Youtube kanalen som der linkes til i toppen af indlægget.

Kategori:
Video
-
Tags:
Sødt
10. januar 2017