Sådan oplever astronauter jorden set fra rummet

Der er ikke mange som har en så fantastisk udsigt fra deres arbejdsplads, som Astronauterne der lever og arbejder på den Den Internationale Rumfartsstation.

De få som har haft muligheden for, at betragte vores smukke planet fra rummet, deler dog gerne billeder og video derfra så vi andre kan få en fornemmelse for hvordan denne udsigt må være. En af de heldige astronauter er Jeff Williams, som lige har delt en ny video der viser hans udsyn over jorden set fra rummet.

Videoen som er optaget gennem hans seneste 6 måneders ophold, som blev afsluttet i september i år, kan ses her under:

Mere om astronauternes liv i rummet

Hvis du har lyst til at se flere videoer af samme slags, eller bare se mere om astronauternes liv i rummet, så er YouTube kanalen NASA Johnson et kig værd. NASA Johnson rumcenter har fungeret som platform for rumeventyr  i et halvt århundrede, og spiller i dag en vigtig rolle i forbindelse med den Internationale Rumstation.

Hvis du foretrækker en mere europæisk tilgang til rummet, så har den Europæiske Rumorganisation ESA, også deres egen YouTube kanal som du finder her.

Og så er der selvfølglig også NASA´s egen YouTube kanal som er den største af dem, med over en million følgere. Du finder NASA’s kanal her.

Kategori:
Video
-
Tags:
31. december 2016