Få dit ansigt med i en syret musikvideo

Hvis du mangler lidt anderledes tidsfordriv på nettet, så er her et godt bud. Denne webside bruger nemlig dit ansigt til at skabe en lidt syret musikvideo.

Når du kommer ind på siden bliver du bedt om at kigge ind i dit webcam, så der kan tages et godt billede af dit ansigt. Alternativt kan du uploade et billede af dit ansigt fra computeren. Kort efter bliver dit ansigt klippet ud, og brugt som omdrejningspunkt i musikvideoen, mens det udsætttes for en række computereffekter.

Musikken til videoen hedder Deja vu og er fra en kunstner som kalder sig Karma, og den er om noget speciel meget passende til den noget specielle musikvideo, som dit ansigt her får hovedrollen i.

Siden er lidt cool, lidt skræmmende og noget anderledes i forhold hvad man ellers finder rundt omkring på nettet.

Hvis du ikke har lyst til at bruge dit eget ansigt, kan du klikke på “Sample Movie” i stedet for “Webcam” eller “Foto” muligheden – men det er ikke helt så sjovt som at se sit eget ansigt i videoen.

Link til siden: kamra.invisi-dir.com (Siden virker ikke på mobil og tablets, her kræves en rigtig computer med Windows, MacOS eller Linux)

Kategori:
Websider
-
Tags:
underholdning WFT
29. december 2016