Contre Jour: Hyggeligt lille browserspil

Sidder du foran computeren og keder dig lidt, eller trænger du til en pause, så er her et lille hyggeligt spil som kan spilles direkte i browseren uden behov for download eller installering – og så er det helt gratis.

Spillet hedder Contre Jour, og det er muligt du allerede har hørt om spillet for det er ikke helt nyt – men det er stadig blandt et af de bedste browser spil på nettet. Spillet er lavet i HTML5, så det virker i alle moderne browsere uanset om man bruger en computer, en tablet eller en mobil. Det fungerer dog bedst på en computer eller en stor tablet, men hvis du skulle blive bidt af spillets hyggelige atmosfære, så findes det faktisk også som app optimeret til mobiler og tablets, hvor det dog ikke er gratis men kan købes i Google Play og Apple Appstore.

I spillet styrer du en lille enøjet blob som kaldes Petit. Det gælder om at flytte Petit fra start til slut i hvert enkelt bane, det gør man ved at ændre på omgivelserne i spillet ved at bruge musen (eller finger på touch-skærme). Man kan gøre jorden højere eller lavere, for at få petit til at trille, eller man kan vedhæfte forskellige tingester som Petit kan svinge ham mod et andet sted på skærmen. Undervejs gælder det om at samle så mange af de små lysende kugler som muligt, og undgå at blive spiddet på ubehagelige spidse pigge.

Det er et rigtig hyggeligt spil, med afslappende musik og lyde. Og så kræver det ikke at man sæter sig ind i en masse for at spille det, for det er nemt at gå til og man for forklaret nye muligheder undervejs i spillet.

Hvis du vil vide lidt mere om Contre Jour, inden du klikker dig videre til spillet, så er her under en lille intro-video:

 

Link til spillet
Her er et direkte link til spillet: www.contrejour.ie

God fornøjelse :-)

Kategori:
Websider
-
Tags:
spil underholdning
23. december 2016