Lær at spille guitar med denne app

Hvis du gerne vil lære at spille at guitar, men ikke helt har tid eller økonomi til guitarundervisning, så er der mange muligheder for at gøre det selv. Der findes en del bøger som lover, at lære dig at spille guitar på ingen tid og der er de seneste år kommet en masse apps, som vil gøre det endnu nemmere ved at bruge mobilen som “underviser” – og her får du et tip til en rigtig god en af slagsen (hvis du altså har lydt til at lære at spille guitar).

Lær at spille guitar med Fretello

Når man skal lære noget nyt så hjælper det ofte hvis undervisningen er tilpasset ens individuelle behov, og det er lige det som Fretello tilbyder. Denne app hjælper dig med, at lære at spille guitar hurtigere og mere effektivt, og den starter på dit niveau og fortsætter med at forbedre dine guitar talenter lang tid efter du har lært det grundlæggende.

Fretello lytter til dig mens du spiller, og så bruger appen det den hører til at lave individualiserede øvelses rutiner. Og samtidig fortæller appen løbende hvordan du hele tiden kan forbedre dig. Dine fremskridt bliver også logget, så du kan følge med i hvordan du bliver bedre over tid.

Lær guitar med denne app
Screenshots af “lær guitar” Fretello appen.

Fretello har følgende nøglefunktioner:

  • Opretter personlige øvelser, der passer til dine specifikke behov.
  • Analyserer hvordan du spiller og tilpasser sig dynamisk dine evner.
  • Benytter en velafprøvet metode til at træne finmotorik.
  • Lover gode fremskrift med blot 3-5 sessioner af 30 minutter om ugen.
  • Underviser ud fra 5000 forskellige øvelser fra pentatoniske skala.
  • Jam til 250 baggrunds tracks fra pop, rock, blues og metal.
  • Hjælper dig til at forstå  grundlæggende musik teori.
  • med mere…

Jeg har ikke selv afprøvet appen, da jeg ikke ligger inde med en guitar – men det skulle være en af de bedre apps til hvis man gerne vil lære at spille guitar. Så hvis “at spille guitar” er noget som står på din liste over ting du gerne vil lære, så håber jeg dette app-tip kunne bruges. Og hvis du prøver appen, så fortæl endelig i kommentaren hvad du synes om det 🎸 👍

Hent appen:

Appen fås til både iOS og Android. Det er ikke en gratis app, men man har mulighed for at afprøve den gratis i 14 dage. Derefter koster det et månedligt abonnement på omkring 70 kr (alt efter dollar kursen).

Den kan hentes til Android enheder her og til iOS enheder her.

God fornøjelse :-)

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
android fritid ios
6. december 2019