Æbler og appelsiner

Man kan faktisk sammenligne æbler med appelsiner

Folk siger siger man ikke kan sammenligne æbler med appelsiner, men de har tilsyneladende ikke prøvet Diffen.com :-)

Diffen er en service som gør det muligt at sammenligne en masse forskellige ting. Det er selvfølgelig ikke alt der giver mening at sammenligne, og selvom der nok skal være tilfælde hvor sammenligningen mellem æbler og appelsiner er nyttige, så kan en punkt for punkt sammenligning mellem to forskellige produkter, være brugbar når vi skal tage et valg i forbindelse med et køb.

Hvis man nu er på udkik efter en ny mobiltelefon, så kan det være rart at få nogle facts om to mobiler man skal vælge imellem, selv om der selvfølgelig er meget andet end specifikationer som er afgørende for sådan et valg. En anden brugssituation kunne være hvis man skal finde ud af hvad forskellen er ved at tilslutte skærmen med et DVD eller HDMI kabel, eller hvis man gerne vil vide hvad forskellen er på en bakterie og en virus.

Diffen giver mulighed for at sammenligne mange forskellige ting, og det er faktisk en fin ide. Desværre er den kun på engelsk, og nogen gange er det bare lige så nemt at søge på google, også selvom man her sikkert skal klikke sig gennem et par siden inden man får et brugbart resultat.

Men kig forbi Diffen her og se om det er noget du kan bruge til noger.

Kategori:
Websider
-
Tags:
Informativ
13. januar 2017