Mænd afviser kvinder fra online dating hvis de er tykke

Mænd er tilsyneladende mere overfladiske end kvinder når det kommer til en potentiel partners vægt. I forbindelse med online dating, så er det kvindernes største frygt at møde en serie morder, mens mænd mest frygter at møde en som er tyk – det er i hvert fald hvad en undersøgelse foretaget i forbindelse med HBO dokumentarenWhen Strangers Click: Five Stories From the Internet“, viser.

Det lyder måske lidt ekstremt, så fyrene fra dating rådgivningssitet SimplePickup.com, valgte at foretage et socialt eksperiment for at teste denne teori. Idéen var at optage reaktionen fra både mænd og kvinder som mødte nogen fra Tinder, der så lidt tykkere ud end på deres profil billede.

Resultatet af eksperimentet, viser nogle meget forskellige reaktioner, når de mødte deres date, og opdagede at de ikke helt så ud som på billederne. Mens både mænd og kvinder bed mærke i at personen ikke helt lignede deres profilbilleder, så var mændene hurtige til af afvise daten og ikke altid på den pæneste måde.

Kun en af de fem mænd, blev hele daten, mens de andre skulle hurtigt videre. En brokkede sig over at have spildt tid og penge på benzin inden han smuttede, en anden kom pludselig i tanke om han var gift, mens en brugte det magiske “jeg skal på toilet” forsvindingsnummer. Se alle reaktionerne i videoen længere nede.

Når det kom til kvinderne, som skulle møde manden som så tykkere ud end på billedet, valgte tre at fortsætte daten, eller gå ud med ham igen, og i et tilfælde udviklede daten sig med et kys.

Se videoen med den tykke kvindelige date her:

 

Se videoen med den tykke mandlige date her:

 

Og det er åbenbart ikke kun i dette eksperiment det forholder sig sådan, den anden dag skrev englænderen Michelle Thomas et blogindlæg om hvordan en mand havde afvist hende efter en date, fordi han synes hun var for tyk. Historien er siden gået nettet rundt, efter flere medier tog historien op.

På Michelle’s blog kan man læse den besked manden efterfølgende afviste hende i, i fuld længde. Han skrev blandt andet: “..Så mens jeg tænder enormt meget på dit sind, dit ansigt, din personlighed (og gud.. det gør jeg virkelig), så kan jeg ikke sige det samme om din figur…

Kategori:
Tema
-
Tags:
livsstil WFT
15. november 2016