Denne gang er det manden der afsløre graviditeten over for kvinden

Når det kommer til graviditet, så er det normalt kvinden som fortæller den glædelige nyhed om, at hun er gravid og de skal have et barn. Men denne gang er det manden der overrasker kvinden med nyheden om at hun er gravid.

Sam og Nia er en af de efterhånden mange som har skabt deres egen reality-tv kanal på YouTube, hvor de stort set dagligt viser videoklip fra deres eget privatliv for tusindevis af seere på nettet. Parret har i skrivende stund over 260.000 abonnenter, og deres videoer får rigtig mange visninger hver dag. En af deres daglige videoer bliver i øjeblikket delt og set ekstra meget på nettet. I videoen som du kan se her under, har Sam som allerede er far til to, valgt at tage fusen på sin kone ved at være den som afsløre at hun er gravid.

Som man kan se i videoen, bruger Sam en graviditetstest og tester konens urin fra toilettet uden hendes viden. Da den viser positiv, overrasker han konen med testen, hun tror dog først det er en joke, og der går noget tid inden hun helt forstår at testen er hendes, og at de faktisk skal have endnu et barn. Det er også lidt sødt, da en af børnene spørger om faren er gravid, efterfulgt af ordne “far det er kun mødre som bliver gravide”.

Men ja den var altså god nok, det lidt usikre test blev fulgt op af endnu en test som viste at Nia er gravid.

Update: Videoen her gik hurtigt viralt på nettet, men glæden varede kun kort. Dagen efter de havde optaget videoen, udeblev den daglige video opdatering fra parret, og de har nu fortalt at Nia dagen efter havde en spontan abort.

 

Kategori:
Video
-
Tags:
Sødt
15. november 2016