Nettet kan spare dig for mange penge ved køb af mobil

Internettet er efterhånden blevet et rigtig godt værktøj hvis man gerne vil spare penge på de produkter man køber, og ofte skal man kun investere en lille smule tid for at spare mange penge.

Mange gange kan der spares gode penge ved at købe varerne via internettet frem for de fysiske butikker, men det sker også at fysiske butikker har nogle gode tilbud som er værd at køre efter. Uanset hvor man køber sine produkter, så kan internettet hjælpe med at finde frem til den bedste pris på en vare. Når man skal finde den bedste pris, så er de mange forskellige prissøgnings sider, det rigtige sted at starte. Og er det prisen på en ny mobil man er ude efter så hedder siden www.mobilpriser.dk.

Prisdatabasen mobilpriser.dk, har netop lavet en undersøgelse af priserne på markedets fem mest efterspurgte telefoner og her fandt man så store forskelle i prisen, at man kunne spare mellem 29 og 85 procent.

Beregningerne er baseret på mobiltelefoner uden abonnement, men ifølge redaktøren skal kunderne være ekstra opmærksomme, hvis mobilen købes med et abonnement. Forskellen mellem den billigste og dyreste aftale i en seks måneders bindingsperiode, kan svinge rigtig meget.

Hvis man køber en mobil med et abonnement tilknyttet, så bliver det i praksis meget svært at gennemskue den faktiske besparelse, da besparelsen på mobilen ofte afhænger af hvilket abonnement og teleselskab man vælger.

Køber man mobilen via en webshop, skal man også være opmærksom på at der kan blive lagt et forsendelsesgebyr oven i prisen.

Link: http://www.mobilpriser.dk/

Udover ovenstående link, findes der en række generelle prissammenligningssider, du kan se dem og søge direkte her.

 

Kategori:
Websider
-
Tags:
nethandel
15. november 2016