Motion

Motion online

Motion er godt for så mange ting at der næppe findes en rimelig undskyldning for ikke at dyrke motion i en eller anden form. Heldigvis er der mange måder man kan dyrke motion på, så der burde være noget som passer til enhver. På internettet kan man finde masser af hjælp både for begyndere og øvede motionister.

Et af de bedste danske websites for information og diskussion om motion hedder motion-online.dk, og siden ejes og drives af cand. scient. Morten Zacho, der har en stor viden om motion, sundhed og træning (Update: Sitet har fra 2016 fået ny ejer).

På motion online, kan man finde en masse brugbar og letforståelig information om forskellige træningsformer, og der er både hjælp at hente hvis man er interesseret i konditionstræning og styrketræning. Der kan også findes træningsprogrammer og øvelser man kan gøre brug af hjemme eller i et motionscenter. Og har man brug for at tabe sig på en sund måde, så kan man ligeledes læse om samspillet mellem motion og vægttab.

Selvom sitet indeholder mange gode artikler om en lang række forskellige emner, så er forummet på motion-online bestemt også et besøg værd. På forummet kan man stille spørgsmål om alt der har med træning, kost og sundhed at gøre, så er man i tvivl om noget eller vil man gerne diskutere et emne med andre motionister, så er dette stedet. Og skulle man være i tvivl om hvad de forskellige fagudtryk inden for motion, ernæring og sundhed betyder, så har siden også en omfattende ordliste, som på dansk forklarer ordets betydning. Og vil man starte i et motionscenter eller købe noget motionsudstyr til hjemmebrug så er der også hjælp til dette.

Link: www.motion-online.dk

Kategori:
Websider
-
Tags:
Informativ livsstil
12. oktober 2017