Pool med en skræmmende udsigt

https://www.youtube.com/watch?v=1k7mUwsBEbM

Ville du turde bevæge dig ud i den “dybe” ende af denne pool? Når man hopper i poolen ligner det en helt almindelig pool, men når man bevæger sig ud i poolen, så fortsætter den ud over kanten af den 42 etager høje bygning som poolen er placeret på taget af.

Poolens bund som rager ud over bygningen er lavet af 20 centimeter tyk plexiglass, men det ser ud som om man bevæger sig ud i den virkelig dybe ende af poolen, hvor man kan se trafikken fra de “små” biler 150 meter længere nede. Selv på videoen her for oven ser det en smule skræmmende ud, men jeg forestiller mig det må kilde lidt i maven når man er der i virkeligheden. Og hvis der er noget om det med at “pisse i bukserne af skræk” så håber jeg der er godt med klor i vandet :-)

Poolen som har fået navnet Sky Pool, er placeret i et luksus lejlighedskompleks i Texas. Hvis man ikke helt synes om at svømme 150 meter over en trafikeret vej, så er der også andre muligheder for bygningens beboere. Til gengæld er det ikke ligefrem billigt at bo der, en lejlighed koster godt 12.000 kroner eller ca. 129.000 kroner om måneden for en stor penthouse lejlighed.

Hvis du gerne vil se mere fra lejlighedskomplekset, kan du besøge bygningens Instagram profil her.

Kategori:
Video
-
Tags:
WFT
20. april 2017