Nu kan man bestille rensning, vask og strygning via nettet

Danskerne har for længst taget nethandel til sig, hvor specielt tøj, elektronik og andre forbrugsprodukter ligger i front. Online supermarkeder hvor man kan gøre sine dagligvareindkøb vinder også langsomt frem, og det nyeste er at man nu også kan klare rensning og vask af sit vasketøj via nettet.

Firmaet Justin Joy, har startet en service hvor man kan slippe for besværet ved at bringe og hente vasketøj som skal en tur på renseriet. Man logger ind på sin profil på Justinjoy.dk eller via en app på sin mobil, og her bestiller man så afhentning og levering af sit rense- og vasketøj. Firmaet henter og leverer alle ugens dage, så det er nemt at finde et tidspunkt som også passer ind i en travl hverdag.

Betaling foregår også på nettet via kreditkort, og priserne skulle ifølge firmaet være det samme som hos det lokale renseri. Bestiller man rensning for under 149kr, så skal man betale for at få det hentet og leveret ellers er hente og leverings servicen gratis. Indtil videre er servicen kun tilgængelig i en række udvalgte byer på Sjælland.

Man kan foretage bestilling efter behov eller lave en abonnementsaftale baseret på baggrund af sit månedsforbrug af skjorter.

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
15. november 2016