Sådan finder du nemt alternativer til en app

Har du nogensinde oplevet, at få anbefalet en eller anden fantastisk app du lige har manglet, for blot at finde ud af at den kun findes til iPhone og du har en Android mobil, eller omvendt? Eller bliver din yndlings app ikke opdateret længere? Eller har du en App som ikke helt gør det du gerne ville den gjorde? Så får du her en webside som kan hjælpe dig med at finde et godt alternativ.

AlternativeTo.net er en webside som giver alternativer til software, som f.eks. iPhone apps, Android apps, Windows programmer, Mac programmer eller web apps.

Man kan bruge siden til at finde alternativer til en app, af før nævnte grunde som hvis en app ikke findes til den mobil man har, hvis en app ikke længere opdateres, eller hvis man vil have en lignende app som bare gør det bedre. Siden kan også bruges hvis man søger et gratis alternativ til en betalt app, eller hvis man hellere vil have en web-app som kan køre i browseren frem for at skulle installeres.

Anderledes end den typiske software guide

I modsætning til andre lignende sider hvor forskellig software blot er inddelt i lignende kategorier, som man kan bladre igennem, så er programmerne hos AlternativeTo.net ikke kun inddelt i kategorier, men hvert enkelt program har sin egen liste over alternativer, hvilket giver en meget større sandsynlighed for at finde noget der rent faktisk ligner lige det man søger.

Noget andet som adskiller sig fra andre software lister er, at forslag til lignende apps er blevet givet af andre brugere, det er således ikke bare en søgerobot som har forsøgt at kategorisere lignende apps. Alle kan oprette sig og foreslå alternativer, og man kan kommentere de forskellige apps, og give en tommel op eller ned alt efter om man synes et forslag er et godt alternativ eller ej – altsammen noget som bidrager til at give bedre resultater fremover.

Også et godt alternativ til app butikkernes anbefalinger

AlternativeTo.net er også et godt alternativ til app butikkernes egne app lister, til når man skal finde en ny app. Her bruger man så bare en mere traditionel kategori struktur med emner som f.eks. spil, produktivitet, foto & grafik osv. Og når man så finder noget som lyder interessant, så kan man straks se op der er andre lignende apps som gør det bedre.

Når man søger på siden, kan resultaterne filtreres efter hvilket platform (Android, iOS, Windows, macOS osv.)  det skal gøre på, og om man kun vil se betalings apps eller gratis apps.

Hvis man ikke lige ved hvad man skal søge efter, så har siden også et forum hvor man kan spørge andre efter forslag til en app som kan det ønskede.

Link:
AlternativeTo.net

 

Kategori:
Websider Apps & services
-
Tags:
android ios Mac Nettet PC Windows
22. januar 2018