Sagde sit job op, og brugte opsparingen på at rejse i 3 år

Da Walter Chang fra New Jersey i USA, var færdig med sin uddannelse, drømte han om et liv som freelancer hvor han kunne arbejde med film og tv. Men i 2008 da, han var færdig med sin uddannelse fik finanskrisen ham til at vælge et godt og sikkert job – bare indtil krisen gik over. Finanskrisen varede som bekendt noget længere end de fleste havde regnet med, og tre år senere var Walter Chang stadig ansat i et job han var træt af og arbejde alt for hårdt på.

Men så lagde han en plan, han ville ud at rejse og opleve verden, så han begyndte at spare alt det op kan kunne, samtidig solgte sine ting og sagde sin lejlighed op og sov i stedet hos venner og på arbejdet som han brugte endnu flere timer på.

Da han havde sparet nok op, sagde han sit job op og startede sit rejse eventyr som han nu har brugt tre år på. I de tre år har han besøgt mere end 60 forskellige lande, og fået oplevelser som han siger han vil værdsætte resten af sit liv.

Efter rejsen har Walter lavet en lille video som du kan se her under:

 

Under sin rejse har Walter taget en masse fantastiske billeder, og dem vil han nu bruge sammen med sine rejseoplevelser til at skrive en bog. Og bogen den har han på kort tid fået finansieret via Kickstarter, faktisk er der næsten blevet samlet det dobbelte ind af hvad der som minimum var nødvendigt, for at realisere bogudgivelses drømmen.

Walter Chang har også lavet en webside hvor man kan se nogle af hans billeder, læse rejse tips og finde information om rejsen og den kommende bog. Linket til siden er: wecallthishome.com

Kategori:
Websider
-
Tags:
livsstil
15. november 2016