Lytter til musik og læser musikmagasin

Små danske musikmagasiner som er et besøg værd

Hvis du godt kan lide at lytte til musik og interessere dig for hvad der sker af nyt inden for musikscenen, så kender du sikkert allerede nogle af de store danske musikmagasiner som Gaffa og Soundvenue. Her tager vi et kig på nogle af de små danske musikmagasiner, som du måske ikke kender, men som også er et besøg værd hvis du er glad for musik.

Fælles for disse små online musikmagasiner er at de ikke bliver opdateret flere gange dagligt med nyt indhold, ligesom det er tilfældet på de store. Men det gør ikke så meget for de byder stadig på unikt og interessant indhold, og man kan bare nøjes med at kigge ind en gang imellem.

Lytter
Lytter har fokus på dansk musik, og her er lidt af det hele, men det er fortrinsvis unge og mindre kendte kunstnere man vil kunne læse om og lytte til. Så hvis du godt kan lide at opdage ny musik så tag et kig forbi Lytter og sektionen “Nye lyde”. Ud over musiknyheder og tips til ny musik, så er her er også interviews med en række musikere.
Link: Lytter.dk

ShoutOutMusic
ShoutOutMusik tilbyder ligeledes et par interviews og nyheder fra musikkens verden, og så kan man læse anmeldelser af såvel albums som koncerter rundt om i landet.
Link: ShoutOutMusic

RockZeit
Hvis du mere er til rock i den lidt hårdere ende af skalaen, så vil du måske syntes mere om RockZeit som bliver drevet af en lille håndfuld entusiaster der brænder for musik. Selvom RockZeit er mere målrettet en bestemt musikgenrer, så er det faktisk også den af de her omtalte musikmagasiner som oftest bliver opdateret med nyt indhold. Igen finder du her anmeldelser, interviews, nyheder med mere fra rockmusikkens verden.
Link: rockzeit.dk

Klassisk
Her er et andet musikmagasin inden for en bestemt genrer, nemlig klassisk musik. Egentlig er denne side mere et sidekick til det trykte magasin som også bærer navnet “Klassisk” og som udkommer 4 gange om året som et abonnement. Men websiden har bestemt også sin berettigelse i sig selv, hvor man kan læse nyheder, anmeldelser og pladenyt inden for den klassiske musik. Og derudover kan man faktisk også læse et par artikler fra det trykte magasin.
Link: www.klassisk.org

Kategori:
Websider
-
Tags:
kultur
23. marts 2018