Smart & sexet interaktiv musikvideo

Før i tiden var det radio og senere musik TV, som var en vigtig platform til at skabe opmærksomhed om ny musik. Musikvideoerne gav nye muligheder for at supplere musikken med kreative optagelser og effekter. I dag har musikindustrien ved hjælp af internettet en ny platform til at skabe opmærksomhed omkring musikken, og her er det muligheden for interaktivitet som giver musikken en ekstra dimension.

Den franske duo Cassius (som synger på engelsk), har udgivet sangen “The Missing” til deres kommende album Ibifornia. Og til den sang har de fået lavet en smart interaktiv musikvideo, hvor omdrejningspunktet er par i hede kys. Det er det ikke så meget nyt eller interaktivt i, men i videoen har du mulighed for at udskifte personerne i kyssescenerne – så synes du ikke lige en af personerne i scenen er helt så sexet, så skifter du bare personen ud i videoen.

Man udskifter personerne i videoen ved at klikke på den man ønsker at udskifte, herefter bliver den valgte person så udskiftet med en anden tilfældig mand eller kvinde. Man har dog ikke kontrol over hvem den næste person er, hvilket betyder at det pludselig kan være to kvinder eller to mænd som er omfavnet i hede kys. Det hele sker rimeligt flydende, mens musikvideoen bare fortsætter mens man klikker løs for at finde det rette par til scenen.

Link: Se, klik og lyt til “The Missing” på denne webside.

 

Kategori:
Websider
-
Tags:
underholdning
29. december 2016