Spam mails kan være god og sjov underholdning

Jeg tror vi kan blive enige om at spam-mails er lidt irriterende når de slipper gennem spamfilteret og havner i vores indbakke. For det meste er det super nemt at gennemskue det er en spam mail, hvilket faktisk kan være bevidst, fordi de ganske få personer som ender med at svare tilbage vil også være dem som går med hele vejen og ender med at blive offer for spammeren.

Om det så er en mail fra en tidligere general som skal have hjælp til at få store mængder guld eller diamanter ud af landet, eller en brev fra en døende enke som vil lade dig arve alle hendes millioner fordi hun har hørt du er sådan et godt menneske, så tager det os ikke mange sekunder at få klikket på “slet mail” eller “marker som spam”.

Men hvad nu hvis man svarer tilbage?

Det spørgsmål fik James Veitch besvaret da han svarede på en spam mail, og det fik han en del sjov ud af. Og endnu bedre han har deler sin sjove og underholdende korrespondance med os i videoen her under:

 

Flere eventyr med spam

Ovenstående video er blevet set mere end 22 milioner gange på TED og 16 millioner gange på Youtube, og hvis du også synes den var underholdende, så er næste video måske også noget for dig. Her kan du nemlig se endnu en video hvor James Veitch igen går til tasterne og svarer på en spam mail. Hvis det ikke var fordi den rent faktisk går ud over uskyldige personer som hopper på den slags spam, så er det næsten lige før man får ondt af spammeren – men kun næsten.

 

…også en forfærdelig roommate

Ikke nok med at hr. Veitch’s humor betyder at spammere bliver spammet, så kan han tilsyneladende være en udfordring for sine roommates. Selv om den sidste video ikke har noget med spam at gøre, så synes jeg alligevel jeg vil dele den, og kunne du lide de andre videoer med James Veitch, så vil du måske også synes om denne.

James roommates tilbød ham en opbevaringsplads i deres fælles badeværelse, men de havde nok ikke nogen ide om hvor passioneret han var omkring gummiænder :-D

Kategori:
Video
-
Tags:
humor Nettet
25. oktober 2017