Godt program til systemovervågning

MooO SystemMonitor er et godt og gratis program som kan bruges til at holde styr på hvordan din computer bruger sine ressourcer og på den måde hjælpe dig med at finde ud af hvad der begrænser eller sløver systemets hastighed.

SystemMonitor understøtter 36 forskellige typer information som blandt andet CPU, hukommelse, netværk og harddisk forbrug. SystemMonitor kan sættes til at starte sammen med Windows og vises som vandret eller lodret bar, som man kan placere det ønskede sted på skrivebordet. Der er mange indstillingsmuligheder så man kan tilpasse SystemMonitor til at vise de informationer man ønsker samt tilpasse størrelse, farver og layout.

Informationer som f.eks. CPU, Harddisk I/O og netværks trafik viser udover aktuel værdi også en lille graf over forbruget den seneste tid. Og en anden smart feature vi synes godt om er en flaskehals indikator som viser hvilken enhed på computeren der i øjeblikket er flaskehalsen, det kan give en god indikation af hvad man evt. skal opgradere på computeren eller være mere opmærksom på næste gang man skal købe ny computer. Man har også mulighed for at få vist hvad det er der sløver systemet lige nu.

SystemMonitor er et godt og fleksibelt værktøj til systemovervågning og så er det oven i købet fuldstændig gratis. Det kan køre på både XP, Vista og Windows 7.

Besøg www.moo0.com for at finde den seneste version og download programmet der.

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
Windows
15. november 2016