Hvordan fungerer det?

Hvis du er lidt nysgerrig på hvordan forskellige ting fungerer, så har vi her en webside som sikkert kunne være noget for dig, for her får du svar på dine spørgsmål.

Har du nogensinde spekuleret over hvordan motoren på din bil virker eller hvad det er der sker når man bliver forelsket? Så er howstuffworks.com måske lige den hjemmeside du altid har manglet.

På howstuffworks.com kan man finde video, audio og tekstforklaringer på hvordan alverdens ting fungerer, og der er svar på både spændende, underlige og sjove spørgsmål. Siden er egentlig bygget ganske brugervenlig op, men siden har også mange annoncelinks som er gemt godt ind blandt søgeresultaterne på de ting man gerne vil finde information om, så man kan nemt komme til at klikke sig videre til en anden side uden det var intentionen, men så er det jo bare at trykke på tilbageknappen og forsøge igen.

Videoerne er for det meste ret professionelle og minder ofte om noget man ville kunne se på Discovery kanalen, men det er heller ikke så underligt da howstuffworks faktisk ejes af Discovery Communications.

Link: www.howstuffworks.com

Kategori:
Websider
-
Tags:
Informativ
15. november 2016