The Leap – En god sci-fi film du kan se gratis på nettet

Sci-fi filmen The Leap som du kan se her over eller på dens hjemmeside theleapfilm.com, er en af de mange kortfilm som kan ses gratis og lovligt på nettet, du finder den ikke på Netflix eller DVD, men den er helt sikkert et kig værd hvis du altså er til Sci-fi film.

Plottet

Vi befinder os i år 2069. Livet på jorden er ikke fantastisk, men mennesket har opdaget en ny planet som kaldes New Earth som byder på nye muligheder, og for dem som har råd er det muligt at rejse til den nye planet for et nyt og bedre liv. Det at tage springet til New Earth er blevet en drøm for millioner, men da de færreste har midlerne, risikerer mange livet ved at blive smuglet ombord på fragtskibe. IPMA som er en forkortelse for “Inter-planetary Migration Administration”, slår hårdt ned på dem som ulovligt forsøger at komme til New Earth.

En IPMA veteran som 15 år tidligere deltog i en blodig nedslagtning af ulovlige immigranter, får et skæbnefuldt møde med en ung kartel prostitueret – det er et møde som konfronterer ham med et mørkt kapitel i hans fortid.

Mere om filmen

The Leap varer lige under 30 minutter, så det er ikke den typiske spillefilm længde på halvanden time, men handlingen kunne sagtens have været puttet ind i en fuld biograf film – det ville også have givet mere plads til at lade filmens karakterer udvikle sig. Det gør dog ikke noget, for det er en vellykket kortfilm med en god historie som på trods af sin længde ikke rigtig efterlader nogen løse ender.

Filmen er fra 2015 og den skrevet og instrueret af Karel van Bellingen, som også har lagt den på nettet til fri visning og deling.

Du kan se mere om filmen på den officielle facebook side: www.facebook.com/theleapshortfilm

Andre kortfilm

Hvis du kunne lide denne kortfilm, så vil du måske også synes om Beautiful Dreamer, som er en anden Sci-fi kortfilm vi tidligere har omtalt. Ellers hold øje med video sektionen hvor vi løbende deler links til nogle af de bedste videoer på nettet, herunder kortfilm.

Kategori:
Video
-
Tags:
kortfilm
11. januar 2018