Beautiful Dreamer er en hjerteskærende kortfilm

Beautiful Dreamer er en sci-fi kortfilm om en døende mor som gennem rejse i nærheden af lysets hastighed, bøjer tiden for at få mulighed for at se sin datter vokse op. Det er en smuk men hjerteskærende film, som gennem sine 26 minutter giver en vis risiko for fugtige øjne.

Du kan se filmen her for oven, men kort fortalt handler den om en unge mor som får at fide hun vil dø af en uhelbredelig sygdom og at hun kun har to år tilbage. Filmen foregår i en fremtid fuld af droner, robotter, hologrammer og rumrejser. Ved rejser ude i rummer er det i denne fremtid muligt at bevæge sig i nærheden af lysets hastighed, hvilket bevirker at man ældes meget langsomt.

Den uge mor tager en drastisk beslutning om at strække sine to års resterende levetid ud ved at rejse ved lysets hastighed, for at få mulighed for at se hendes datter vokse op. Det giver hende dog kun mulighed for at besøge hendes datter for en nat hver syvende år. De korte besøg er naturligt meget emotionelle og svære for både mor og datter.

Datteren bliver for hvert besøg ældre, mens moderen holder samme alder som da hun tog afsted. Teknologien som giver denne mulighed for samværd gennem en livstid trods moderens terminale sygdom, er ligeledes ansvarlig for en brutal splittelse mellem de to. Moderen for mindre tid med sin datter end andre mødre, men hun få også set en længere udstrækning af datteren fra barn til gammel. Det store spørgsmål er som om det var det rette valg.

Kategori:
Video
-
Tags:
kortfilm
7. november 2017