3 videoer som får dig til at smile

Uanset om du har en god eller en knap så god dag, så får du her tre søde dyrevideoer, som nok skal få dig til at smile en gang eller to.

1. Hest med gummihøne

Det kan da være meget sjov at se sin hund lege med en gummihøne eller andre pivedyr, men hvem siger den slags pivelegetøj er forbeholdt hunde? Her hygger en hest sig ihvertfald med en gummihøne, og hvis du ikke får smilet frem i starten, så bare vent til halvvejs inde i videoen :-)

https://www.youtube.com/watch?v=hXlY9pZUknY

 

2. Hamster i hamsterhjul

Videoen her er af ældre dato så kvaliteten er ikke helt i top, men synes du det er sjovt at se en hamster i et hamsterhjul, så vil denne video med to hamstre i samme hamsterhjul sikkert også få smilet frem. Det er igen halvvejs inde i videoen, at tingene kommer helt ud af kontrol. Man må næsten håbe det stakkels hamster ikke har spist lige inden den hoppede ombord i denne hamster-forlystelse :-D

3. And løber rundt

Måske ikke nettets sjoveste eller bedst optagede video, men den fjogede vraltende andegang og flip flap lyden fra andeføderne på det hårde trægulv, trækker alligevel lidt i smilebåndende.

https://www.youtube.com/watch?v=HfoNUKVNlVY

 

 

Kategori:
Video
-
Tags:
humor Sødt
13. juni 2017