Howcast.com viser dig hvordan

Hvis der er et eller andet man ikke lige kan finde ud af, så er internettet som bekendt et godt sted at finde information. En hurtig søgning på Google og man har hurtigt fundet en side som fortæller et eller andet om det søgte emne. Men nogle gange er det lidt nemmere, at få en til at vise det i stedet for at læse om det. Og der findes nu også en håndfuld websider som kan vise hvordan man gør alverdens ting, vi har tidligere skrevet om VideoJug, men Howcast.com er måske lidt mere brugervenlig opbygget.

Howcast.com, tilbyder en masse instruktions videoer om alverdens ting, noget er nyttigt andet er måske mere underholdende og sjovt. Man kan for eksempel finde ud af hvordan man kommer til at kysse som Angelina Jolie (øh tja hvorfor ikke), eller hvordan man holder sine husdyr afkølet i sommervarmen, der er også mange videoer som viser hvordan man løser forskellige tekniske problemstillinger.

De fleste instruktionsvideoer er delt op i forskellige punkter, og her har Howcast gjort det nemt at hoppe frem og tilbage mellem de forskellige punkter i vejledningen. Hver video er fulgt op af en tekstbaseret guide, som specielt er nyttig i trin for trin guides.

Et eksempel på en video fra Howcast er denne video som viser hvordan man åbner en BH med en hånd – var de nogen som sagde “First World Problems”?

 

Link: www.howcast.com

Kategori:
Websider
-
Tags:
Informativ
15. november 2016