Få en hurtigere opstart af Windows

Ved at kontrollere de programmer som startes op sammen med Windows, kan man få frigjort ressourcer og derved få en hurtigere opstart.

Når Windows starter, sørger den samtidig for at starte en lang række programmer, hvoraf de fleste kører i baggrunden. Alle kørende programmer, synlige eller ej, betyder opstartstid og brug af computerens ressourcer. Men det er ikke sikker at du virkelig har behov for alle de programmer som er sat til at blive startet sammen med Windows.

Windows giver via indbyggede programmer som “Windows System Configuration Utility” (msconfig), mulighed for at styre opstarten af forskellige programmer, men Glarysoft har udviklet et bedre alternativ, som på en enkelt og overskuelig måde giver et overblik over opstartsprogrammerne. Programmet hedder Quick-startup, og med det kan man enkelt og nemt deaktivere eller helt fjerne programmer fra opstartslisten, men man kan også selv tilføje sine egne programmer, så de starter automatisk sammen med Windows.

Programmet hjælper også brugeren, med informationer som kan gøre det nemmere at afgøre om de enkelte programmer nu også er nødvendige eller ej. Det fortæller blandt andet navnet på programmet og dets producent, og man kan så bruge Google til at finde mere information om programmet.

Du kan gratis hente seneste version af Quick startup fra Garysofts egen hjemmeside: www.glarysoft.com/quick-startup/

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
15. november 2016