Madbanditten – en madblog med fokus på LCHF principperne

Der findes mange forskellige holdninger til hvad man skal spise for at spise sundt, og det er nok fordi vi mennesker er forskellige og det derfor er forskelligt hvordan vores kroppe reagerer på forskellig føde. Derudover er ernæringseksperter, læger og videnskaben ikke altid enig, så det kan godt være svært at finde ud af hvad man skal spise for, at passe bedst muligt på sin krop og samtidig have det godt. Måske er det også derfor der findes så mange forskellige kostråd, kurre og holdninger som afviger fra de officielle kostråd.

Madbanditten er en madblog som har fokus på LCHF, hvilket står for Low Carb High Fat, hvilket igen betyder at man skruer ned for indtaget af kulhydrater og så til gengæld skruer op for mad som indeholder meget fedt. Det er selvfølgelig ikke helt så enkelt som det lyder, for fedt er jo ikke bare fedt og kulhydrater er ikke bare kulhydrater, men omvendt er det heller ikke specielt kompliceret – og så er det slet ikke svært at lave mad som er fuld af smag med disse kostråd. Nogle af fordelene ved LCHF, skulle være at man er mæt og har et stabilt blodsukker dagen lang. Det skulle også give mere energi, bedre søvn og en stabil vægt – så det lyder jo ganske fantastisk.

Hvis du vil læse mere om LCHF kostprincipperne, så har ALT.dk for nylig udgivet en fin artikel hvor de har fået et par eksperter til at kigge lidt på hvad der er af fordele og ulemper ved LCHF. Derudover findes der en masse bøger om LCHF, og Jane Faerber som er kvinden bag Madbanditten, har også udgivet et par bøger om dette emne.

Men tilbage til det denne blog-anbefaling går ud på, nemlig Madbanditten.dk – her får du nemlig en madblog som er fyldt med spændende opskrifter, og de kan sagtens nydes selvom man er fuldstændig ligeglad med LCHF og bare gerne vil prøve noget nyt og spændende som smager godt.

Udover opskrifterne, kan man også finde information om LCHF, vægttab og et sukkerfrit liv. Og så kan man selvfølgelig også læse lidt om Jane og baggrunden for bloggen.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så går jeg ikke selv op i LCHF, og heller ikke i de officielle kostråd eller andre kostråd for den sags skyld, og min ekspertviden er internettet og ikke mad og kost, så mit tip til denne blog er udelukkende ud fra de anderledes og smagfulde opskrifter jeg har fundet og afprøvet via denne madblog.

Link:
www.madbanditten.dk

 

Kategori:
Websider
-
Tags:
Blog livsstil
29. januar 2018