Ny hjemmeside skal fremme studieophold i udlandet

Styrelsen for International Uddannelse under Videnskabsministeriet står bag en ny webkampagne, som under sloganet ”Grib Verden” skal få flere studerende til at vælge at tage på studieophold i udlandet.

Websiden kan findes på adressen www.gribverden.dk, og her forsøger man at give et realistisk billede af hvordan studerende kan realisere deres drøm om at kombinere uddannelse med et udenlandsophold. Udover at finde inspiration til hvordan man gør sine udenlandsdrømme til virkelighed, kan man se hvad andre har fået ud af at tage springet, man kan f.eks. se og høre hvordan udlandsophold forandrede livet for studieværten Clement Kjersgaard og den internationalt anerkendte designer Stine Goya. Man kan også finde interviews med erhvervsfolk der fortæller hvordan udlandsophold gavner karrieren og samfundet.

”Websitet er først og fremmest tænkt som en motivations- og inspirationsportal, hvor de unge kan se, hvordan globalt udsyn og erfaring fra udlandet gavner både personligt og fagligt. Virksomheder efterspørger i stigende grad kandidater med international forståelse, så hvis unge skal være rustet til fremtidens jobmarked, er det et vigtigt element, siger videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen.”

Kategori:
Websider
-
Tags:
Informativ
12. juli 2015