Find en roommate

Ny hjemmeside gør det nemmere at finde en roommate i de danske studiebyer. Virksomheden bag er den samme som står bag det erotiske datingsite Scor.dk, men det betyder ikke at der også er lagt op til lir og seksuelle undertoner blandt lejer og udlejer. Men det gælder naturligvis stadig om at finde en roommate man har god kemi med.

Det nye site hedder meget passende findroommmate.dk, og er bygget op i stil med andre sociale netværk hvor man kan oprette en profil, og finde hinanden på den måde. Det er gratis for både lejer og udlejer at oprette en profil, men når man ønsker kontakt, skal man købe et månedsabonnement.

Findroommmate.dk har allerede tæt på 10.000 brugere, som har oprettet en profil inden den officielle lancering, og med den nuværende boligsituation for f.eks. studerende som skal finde en studiebolig, er der udsigt til at sitet nok skal blive populært.

“Boligmarkedet er gået i stå, men udlejningsmarkedet boomer som aldrig før. Det er ikke så attraktivt længere med forældrekøb, og derfor skal mange ud og leje et værelse i forbindelse med eksempelvis studiestart. Samtidig har den økonomiske situation betydet, at private i højere grad begynder at udleje værelser for at få økonomien til at hænge sammen,” siger direktør Lars Castenlund, der også er direktør for Scor.dk

Link: http://www.findroommate.dk/

Kategori:
Websider
-
Tags:
Informativ
8. juli 2015