Tips til ferie med børn

Rejsebureauerne står i kø for at fortælle hvordan de kan tilbyde den perfekte ferie for både børn og voksne, og fortællingerne er ofte illustreret af perfekt iscenesat billeder. Men ofte er virkeligheden en lidt anden, og derudover kan det godt blive kedeligt bare at ligge ved den flotte pool, eller besøge de typiske turistattraktioner.

Hvis man ønsker inspiration og tips til ferie med børn, og gerne vil læse autentiske historier fra andre familiers børneferier, så er bloggen Borneferie.dk en god inspirationskilde.

Her kan man læse alle mulige slags historier og fortællinger om ferie med børn, og det gælder alt fra charterrejser til ferie hjemme i Danmark. Sidens design og fotos er måske ikke helt på højde med rejsemagasinerne, men det gør ikke noget, for det er nemt af finde rundt på siden, og så er ægtheden forfriskende. Forsiden giver et hurtigt overblik over seneste og aktuelle indlæg, mens menuen giver adgang til mere specifikke temaer eller rejsemål.

I modsætning til andre typiske rejseblogs, hvor historierne handler om én families ferieoplevelser og tips, så gør denne side også meget ud af historiebytte, hvor andre kan dele deres ferie- og rejseoplevelser på siden. Det giver meget forskelligartede historier, så her skulle være noget for enhver. Og hvis din foretrukne ferieform med børn mangler, så kan du altid bidrage med din egen feriefortælling ved at indsende den til siden.

Link:
www.borneferie.dk

Andre tips til sider om børneferie:
Sjov for børn på ferie
Sjov for børn
Ferie i danmark
Webguiden familie & børn
Webguiden rejser, ferie & hotel

 

Kategori:
Websider
-
Tags:
fritid
29. juni 2018