YouTube stjerner interviewer President Obama

Barack Obama har i sin tid som den Amerikanske president gjort stor brug af internettet og sociale medier. Det at møde folk hvor de er, har givetvis været en stor styrke og en vigtig brik i det politiske spil. Obama har blandt andet brugt YouTube, hvor nogle af YouTubes mest populære udgivere har fået mulighed for selv at interviewe præsidenten, og nu da Obamas præsidentembede lakker mod enden er det igen blevet tid til et sidste YouTube interview med President Obama.

De tre populære Youtubere Destin Sandlin, Ingrid Nilsen og Adande Thorne, fik denne gang lov til at interviewe præsidenten, hvilket blev livestreamet på YouTube. De tre YouTube stjerner udgiver til daglig meget forskellige videoer inden for både det fjollede og seriøse men det er ikke politik de normalt taler om.

Destin Sandlin, har sat sig for at gøre seerne klogere. Han arbejder som fuldtids ingeniør og har mere end 3.5 millioner abonnenter på sin kanal. På kanalen kan man følge videoer som tager udgangspunkt i videnskabelige problemstillinger. En af hans mest populære videoer handler om tatoveringer og går i detaljerne om hvordan en tatovering laves.

Ingrid Nilsen, som også er kendt som Miss Glamorazzi på YouTube fokusere mere på livsstil og mode på sin kanal. Pigen med det dansk klingende navn bor i Californien og har 3.9 millioner abonnenter. En af hendes mest populære videoer er hvor hun kommer ud af skabet og åbent fortæller at hun faktisk er lesbisk, denne video er vist mere end 13,8 milioner gange.

Adande Thorne, der på YouTube kendes som sWooZie hvor han har 3,7 millioner abonnenter. Mange af hans videoer er små animationer med emner som kærlighed, race, skole og sex. En af hans mest populære videoer er historien om hvordan hans snød med opgaverne i skolen.

Hvis du har 50 minutter og har lyst, så kan du se interviewene i videoen her under:

 

Kategori:
Video
-
Tags:
Informativ
15. november 2016